Cautare

4341 de rezultate pentru "acte necesare casatoriei in iordania" (4.65 secunde)
Ne propunem ca in randurile de mai jos sa explicam pe intelesul tuturor cum se voteaza si unde, cine poate contesta identitatea alegatorilor si care este procedura de anulare a alegerilor intr-un colegiu uninominal.
Un grup de zece fosti si actuali salariati ai SRTV sunt audiati timp de doua zile la Comisia parlamentara de ancheta a activitatii SRR si SRTV, patru dintre acestia prezentandu-se ieri in fata parlamentarilor.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne. Puteti citi in continuare textul interpelarii.
Mai avem evazionisti in Dolj? ... Bineinteles ca acest fenomen al evaziunii este legat de primul, pentru ca, daca o combati pe aceasta si o aduci in limite de normalitate, cu siguranta, veniturile la bugetul statului vor creste.
Mai avem evazionisti in Dolj? ... Bineinteles ca acest fenomen al evaziunii este legat de primul, pentru ca, daca o combati pe aceasta si o aduci in limite de normalitate, cu siguranta, veniturile la bugetul statului vor creste.
In Romania, o foarte mare parte dintre masinile de lux care circula pe drumurile noastre sunt aduse in tara prin intermediul retelelor de traficanti, iar de multe ori cumparatorii, nestiind acest lucru, ajung sa piarda si banii si masina.
RAZVAN ORASANU) In imbulzeala predictibila pentru functii si atarnatul de clanta viitorului premier, fiecare trepadus isi va vedea de propriul interes, fara a se gandi prea mult la interesul noului premier sau, Doamne fereste, la interesul tarii.
Parlamentul Romaniei, in temeiul art. ... Pana la momentul publicarii documentului care circula printre social-democrati, nimeni nu a vrut sa faca vreun comentariu oficial, dar, in urma verificarilor noastre, acesta este 100% autentic.
Puteti citi in continuare textul integral al contrascrisorii lui Liviu Plesoaianu, un tanar si idealist politician roman. ... Contra-Scrisoare Voi incepe cu concluzia in ceea ce ma priveste:
Patronul Grupului de firme Bologa, Cornel Adrian Bologa, fost candidat la Primarie in 1996, acum se ascunde mai mult de razbunarea fostilor parteneri de afaceri, a rudelor celor care au fost omoriti de catre asociatii sai in afaceri si chiar de cei care au ajuns in puscarie din cauza lui decit de organele statului.
ßi la Senat, presedintele acestuia, Nicolae Vacaroiu, a reclamat faptul ca unele acte normative supuse dezbaterii sunt anticonstitutionale.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a propus ieri in Biroul Permanent (BP) prelungirea sesiunii extraordinare pana la 11 august, pentru finalizarea dezbaterilor, intocmirea rapoartelor si acordarea voturilor pentru ordonantele emise de Guvern, dar Coalitia a respins aceasta idee.
Astfel, pentru colectarea datoriilor fiscale, o serie de acte administrative, emise prin intermediul mijloacelor informatice, sunt valabile fara semnatura si stampila organului emitent.
Conform celor declarate de acesta, pana in prezent, au fost verificate 603 balastiere dintr-un total de 1.139 identificate, 23 dintre acestea fiind neautorizate.
Senatorul social-democrat Ion Moraru a declarat ieri ca PSD „ia in calcul atacarea in instanta a peste 60 de hotarari adoptate in ultimele opt luni de Cabinetul Tariceanu“.
Procurorii Parchetului General au trimis celor de la anticoruptie o parte din dosarul in care Omar Hayssam este acuzat de savirsirea unor acte de terorism, in speta declaratiile date de Mohammad Munaf anchetatorilor romani plecati la Bagdad.
CALOMNIA CA DIVERSIUNE, pe care il puteti citi in continuare.
Senatorul democrat, Marius Marinescu, vicepresedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, a anuntat ieri ca solicita infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara care sa aiba drept obiective anchetarea suspiciunilor de coruptie care planeaza asupra privatizarilor, ajutoarelor de stat, achizitiilor publice, scutirilor de la plata impozitelor, acte ale Guvernului, hotarari de Guvern, ordonante, emise pentru favorizarea unor grupuri de interese, credite guvernamentale de stat, din 1995 pana in prezent.
Cornel MIHALACHE) (continuare) Sa ne intoarcem la nota de fundamentare scrisa de dl Vlad Alexandrescu in ceea ce priveste Cumintenia Pamantului. ... Si nu se bazeaza chiar pe nimic, in afara citorva marturii din proces si din media, care si ele pot fi supuse judecatii.
Avocatii Asociatiei Crestin Catolic-Ortodoxe au solicitat pamantul in discutie, folosindu-se de un document anulat de Judecatoria Craiova din luna ianuarie 2006.
google-analytics.com